Laatste nieuws

Kinderopvang Tjarietstee zoekt met spoed een pedagogisch medewerker op oproepbasis.
Hoewel het op oproepbasis is zal je gewoon 2 weken voordat je moet werken je rooster krijgen. Op oproep geldt als er een collega ziek is o.i.d.
Wij zoeken een leuke, gezellige collega, jong of al wat ouder die het fantastisch vind om met kinderen te werken. Je zal zowel op de BSO als de dagopvang ingezet worden. Denk jij als je de website leest, ''dit is een plek voor mij'' , stuur dan je brief en cv naar info@tjarietstee.nl t.a.v. Jantina Spriensma. Brieven die voor 25 augustus binnen zijn doen mee met de selectieprocedure

 

 

Vanaf 9 januari zijn wij officieel VVE erkend. VVE staat voor vroeg- en voorschoolse educatie. Dat betekend dat je via een VVE programma de ontwikkeling op het gebied van: taal, motoriek, rekenen en sociaal-emotioneel stimuleert. Dit doen wij via het programma Uk & Puk.

Vanaf 9 januari hebben wij de BSO groep gesplitst in 2 groepen. De onderbouw groep en de bovenbouw groep. De bovenbouw groep heeft een geheel nieuwe groepsruimte gekregen.                        

Vanaf 1 februari starten wij 's ochtends met een 3+ groep. De jongste peuters blijven op de peutergroep en de 3+ peuters gaan met een pedagogisch medewerker naar de groepsruimte van de onderbouw BSO, deze ruimte is 's ochtends toch leeg. Doordat dit allemaal kinderen zijn van 3 jaar kan de pedagogisch medewerker activiteiten aanbieden die nog beter bij de belevingswereld en het ontwikkelingsniveau liggen van de drie jarige peuters. De kinderen komen spelenderwijs in aanraking met vaardigheden die ook op de basisschool van belang zijn. Daarnaast werken we nog weer extra aan de zelfstandigheid.

 


Kinderopvang Tjarietstee · Kolholsterweg 7 · 9983 NS Roodeschool · Tel. 0596 516 793 · info@tjarietstee.nl